15 Ağustos 2021 Pazar 14:52
Savcı Sayan, çöpler için vatandaşlara duyarlılık çağrısı yaptı

AĞRI HABER: Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, gelişi güzel bir şekilde çöplerini yerlere atan vatandaşlara duyarlılık çağrısı yaptı. Başkan Sayan, hepimizin sağlığı ve sizin sağlığınız için çöplerinizi çöp konteynırlarına atınız çağrısında bulundu.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı’lı vatandaşlara duyarlılık çağrısında bulundu. Sosyal medya hesabında canlı yayına geçen başkan Sayan, konuyla ilişkin şu açıklamalarda bulundu, “İki tane bomboş çöp konteynırı ama arkadaş getirmiş bu çöplerini konteynırın içine boşaltacağına, yanına koymuş gitmiş. Yapmayın arkadaşlar, bu şehir hepimizin, bunu buraya kadar getirdiysen, ya bir torbaya koy bizim ekiplerimiz alsın, ya da yanında boş duran çöp konteynıra at. Bu şehir kirlendiği zaman, benim içinde senin içinde zararlıdır, sağlık açısından zararlıdır görüntü açısından zararlı. Lütfen bunu yapmayalım. Değerli Ağrı hemşerilerim bunlara dikkat edelim, onlarca yüzlerce böyle yer getirip çöp konteynırın yanına bırakıp gidiyorlar, tabi bunu almak için bu sefer ekipleri fazlalaştırmak lazım. Birisi dolduracak, birisi çöp konteynırına atacak ama normal şekilde bırakmış olsanız, dolaysıyla ne olur; Çöp kamyonu yanaşır çöpleri alıp götürür. Bu arada sizin dikkatinize arz ediyorum, hayırlı tatiller diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 15.08.2021 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer 2021-08-15 23:13:19

Başkan bey yere çöp atanlara ceza kesilmesi gerekiyor. (Bununla birlikte çarşıda belli yerlerde çöp atmak için dakikalarca çöp kutusu arıyoruz.) Temiz bir Ağrı için caydırıcı cezalara ihtiyaç var.