18 Aralık 2015 Cuma 19:05
Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Yüksek Danışma

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Yüksek Danışma Kurulu Üyesi ve Bitlis Vali Yardımcısı Salih Altun, "17 Aralık, çocukları iyi eğitim alsın ve vatana millete hayırlı evlat olsunlar diye bu harekete elleriyle teslim eden acılı anne ve babaların derin pişmanlık duyduğu gündür" dedi.

Altun, yaptığı yazılı açıklamada, 17 Aralık operasyonunun 2 yıl önce yapılan gülünç ve başarısız bir darbe girişiminin yıl dönümü olduğunu belirtti.

Bu diyalogcu ve Papa'nın elini öpen, ancak ümmeti küçümseyen sözde hizmet hareketinin, aslında neye ve kime hizmet ettiğinin bu tarihten sonra her kesim tarafından net olarak anlaşıldığını vurgulayan Altın, şunları ifade etti:

"17 Aralık, çocukları iyi eğitim alsın ve vatana millete hayırlı evlat olsunlar diye bu harekete elleriyle teslim eden acılı anne ve babaların derin pişmanlık duyduğu gündür. 17 Aralık, kendi beddualarına koro halinde amin diyen ancak beddua etmenin bir bedeli olacağına feraseti yetmeyen bir örgütün, kendi bedduasıyla çarpıldığına dünyanın tanık olduğu bir dönemdir. Kendi ordusuna kumpas kuran, istihbarat subaylarına kelepçe takan, öz kardeşlerine giden yardımları düşmana jurnalleyen bu yapı, geç de olsa fark edildi. Milletin aklıyla alay edercesine bazen en azılı muhaliflerini yandaş ve dost gibi sunan, müntesiplerini ise düşman gibi pazarlayan bu tehlikeli yapı, kendisine her dönem mesafeli olmuş kişileri binbir türlü hile ve desiseyle hedefe koymaktadır."

Devletin tüm gücüyle bu örgütle mücadele etmeye çalıştığını belirten Altun, bugün dahi çok kritik noktalarda kendilerine kirli gülümsemeler ve imalı selamlar gönderenlerin olduğunu bildirdi.

Altun, "Gençler olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın nezdinde, bu yapıya karşı mücadelede devletimizin yanındayız" ifadesini kullandı.

Son Güncelleme: 18.12.2015 19:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.