23 Kasım 2022 Çarşamba 18:08
Ağrı'da "Son Ders Zili" adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Halk Eğitim Merkezi salonunda sahnelenen tiyatro oyununu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, şube müdürleri, Eğitim Bir-Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman Gümüşer, okul müdürleri ve öğretmenler izledi.

Huzurevinde kalan emekli bir öğretmenin öğrencileri ile bir araya gelmesinin anlatıldığı ve şehit öğretmenlerin anıldığı tiyatro oyunu izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Tiyatro oyununun sonunda, tiyatro eğitmeni Gökhan Güneş ve tiyatro oyuncularını tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, "Bütün meslektaşlarımın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Son Ders ZiliTiyatroAğrı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.