07 Ağustos 2023 Pazartesi 10:54
Marmara Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanlığına Erhan Öztürk seçildi

Marmara Bölgesi Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanlığına Erhan Öztürk seçildi.

KONGREDE BURSA RÜZGARI

05.08.2023 tarihinde mutat toplantısını gerçekleştiren federasyonun gündem maddelerinde anılan Faaliyet ve Denetim raporları hazirun tarafından oybirliği ile ibra edilerek yapılan oylamada dernekçilik alanında saha deneyimi ile dikkat çeken ve Madef’in kurucu üyesi Bursa Ağrı İli ve İlçeleri Derneği Başkanı Erhan Öztürk seçildi.

MERAKLA BEKLENİYORDU

Olağan genel kurul toplantısı için geçtiğimiz haftalarda alınan kararda iş insanı Yüksel Kayan’ın sürpriz bir kararla tekrar aday olmayacağını açıklaması üzerine gözler boşalacak başkanlığa ve yeni yönetime kimlerin seçileceğine çevrildi.

Konu ile ilgili Madef resmi twitter hesabından bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

1- Marmara bölgesindeki tüm derneklerimizi kapsayan federasyonumuz, kuruluşundan günümüze değin gerek “birliktelik içinde farklılıklarımızı koruyan yapısı, gerekse bölgemizde yaşayan mümtaz hemşerilerimizin dertleriyle dertlenen ve bünyemizdeki sivil toplum kuruluşlarının problematik tüm sorunsalını geleceğe endeksli bilgi ve kollektif akılla çözmeyi şiar edinen bir yönetim anlayışı ve yönetim modülüne sahiptir.

2- Bu anlayış bizi diğer sivil toplum kuruluşlarından ayıran en büyük özelliğimizdir.

3-  Aynı inanç ve kararlılıkla bugün olağan kongremizi bir bayrak yarışıyla daha taçlandırarak geleceğimize rehber olacak yol haritamızı belirledik.

4-  Bu yarışta; dönemi boyunca son derece vefakar, azimli bir gayretle özellikle deprem bölgesi için yapılan yardımlarla gündeme gelen ve bu yardımların plantasyonunda yönetimdeki tüm iş insanlarımızın bizatihi bölgede bulunmasını sağlayacak koordinasyonu nedeni ile bölgedeki hemşerilerimizin sesi soluğu olması , bu ve benzeri çalışmayla tüm halkımızın takdirini toplayan Yönetim kurulu başkanımız Yüksel Kayan ve yönetim kurulu üyelerimize şükranlarımızı sunarız.

5- MADEF’in kurumsal kimliğini belirlenen standartlara taşımak üzere özellikle dernekçilik alanında saha tecrübesi ile dikkat çeken Bursa Ağrı İli ve İlçeleri Derneği Başkanımız Erhan Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmiştir.
Kamuoyuna ve ilgili tüm paydaşlarımıza duyurulur.

Anahtar Kelimeler:
Erhan ÖztürkAğrı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.