29 Mart 2018 Perşembe 15:32

Başbakan Binali Yıldırım, bugün açıklanan büyüme rakamlarına ilişkin, “Bu büyüme oranı bizim için bir sürpriz değil. Bunun böyle olacağını aylar önce gelişmelerden görmüştük” dedi.

Bosna Hersek’te mevkidaşıyla düzenlediği ortak basın toplantısında konuşan Yıldırım, 7.4’lük büyümeyle ilgili, “Bu büyüme oranı bizim için bir sürpriz değil. Bunun böyle olacağını aylar önce gelişmelerden görmüştük. Türkiye 2018 yılı için de sürdürülebilir, istikrarlı ve orta vadeli planda hedeflediği büyüme oranını tutturmak için gerekli projelerini yapmıştır” ifadelerini kullandı.

FETÖ UYARISI

Yıldırım, FETÖ uyarısında da bulunarak, “Bu örgüt küresel bir örgüt. 160 farklı ülkede bunların faaliyeti var. Şüphesiz Bosna Hersek’te de var. Bu faaliyetlerin sonlandırılması konusunda gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür ediyorum. Ancak tabii hala bunların öyle veya böyle farklı isimler altında faaliyetlerinin de devam ettiğini biliyoruz. Bu konuda desteklerinin devam etmesini arzu ediyoruz” diye konuştu.

(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.