26 Şubat 2015 Perşembe 01:04
Çetin Ankara Dönüşü Aday Adayı Ziyareti Akınına Uğradı

Çetini Ziyaret edenler arasında Savcı Sayanda bulunarak Abdurrahman Çetini Ziyaret etti. Çetinin Milletvekili aday adaylarının hepsine hitaben yaptığı konuşmada şunları dile getirdi.

 

Sayın sayan ve diğer değerli milletvekili aday Adayları’nın bizleri ziyaret ettikleri için teşekkürlerimi sunarım diyerek, bütün aday adaylarımız Ağrıya hizmet etmek için buradalar.

 

Bizlerin asıl amacı hizmettir, birbirinden değerli aday adaylarımızın Ağrının kanayan yarasına ilaç olmak için burada toplanmaktadır.

 

Bizlerin amacı 4 kişilik ağrıya hizmet getirecek, davamızı sahiplenecek en iyi adayları çıkarmaktır. Burada bulunan bütün aday adaylarımıza bu davayı sahiplendikleri için sevgilerimi sunar bütün milletimiz için hayırlı olmasını dilerim. Diyerek konuşmasını bitirdi.







Son Güncelleme: 26.02.2015 01:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.