11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AGD DEN RAMAZAN YARDIMI

Anadolu Gençlik Derneği Ağrı Şubesi, daha önce mahallelerde tespit edilen ailelere, bir aylık ihtiyacını karşılayacak kumanya yardımında bulunuyor.

 

Rahmet ve merhamet ayı olan Ramazan ayına yaklaşmanın sevinciyle beraber yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyeye ulaştığı bugünlerde, Anadolu Gençlik Derneği de her yıl olduğu gibi bu yılda yardıma muhtaç ailelere gıda yardım yapıyor.

 

100 koli kumanya dağıtacaklarını belirten Ağrı Anadolu Gençlik Derneği Şube
Başkanı Mehmetşafi ERİM sözlerine şöyle devam etti; “Öncelikle tüm halkımızın mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor, bu günlerden en güzel şekilde faydalanmayı nasip etmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.

 

Biz Anadolu Gençlik Derneği olarak tüm yurtta olduğu gibi Ağrı ilimizde de belirli dönemlerde önceden tespit edilmiş gerçek anlamda muhtaç ailelere çeşitli yardımlar yapmaya gayret ediyoruz.

 

Bu yıl da Ramazan ayını fırsat bilerek bu yardımları yapıyoruz. Yardım paketlerimiz ilimizde bulunan 18 mahallemizdeki yardıma muhtaç ailelerimize ulaşacaktır inşallah. Bu tür yardımlarımız devam edecektir dedi”.


 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.