11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Ağrı belediyesi Cumhur Başkanı için 1500 adet Fidan Dikti

 

 

Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül; Adına  Bin 500 Adet Çam Fidanı Dikildi.
 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Ağrı İlinizi ziyareti sırasında Belediyemizi de ziyaret etti,
 
 
Belediye başkanı Hasan Arslan Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün ziyareti anısına hediye kabul etmemesi  üzerine ziyaret anısına bin 500 adet çam ağacı dikimi yapıldı.
 
Belediyemizi ziyaret eden Gül'ü Belediye Başkanımız Hasan Arslan hizmet binası önümde karşıladı. Belediye Meclis üyeleri ile tokalaşan Cumhurbaşkanımıza Çiçek taktimi yapıldı, Ağrı Belediyesi Halk oyunlarının Ağrı yöresi oyunlarının gösterisinin ardından Makama geçildi.
 
Burada bir Konuşma yapan Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah gül Gün boyu ilde bulunacağını, Ağrı ilinin yeniden inşa edildiğini, Valilik ve belediyenin il merkezinin dışında kaldığını, İleride yapılan yapılaşma ile buranın il merkezi olacağını, İlin Batıya doğru yerleştiğini, İlde büyük istimlaklarını yapılması ile yeni yollar oluştuğunu,Bu çalışmalarla birazcık sıkıntıların olacağını, Bu şehrin geleceğinin her yönde parlak olduğunu, Şehrin Üniversite ile ekonomiside gelişeceğini şimdi yapılan çalışmalar bunu gösteriyor.
 
Belediye Hizmet binası yetersiz, Şehirde yerleşim alanları yapılıyor, bu alanlar ortaya çıktığında yene şehre uygun Belediye Hizmet binasının da yapılması gerekir dedi.
 
Belediye Başkanı Hasan Arslan Sayın Cumhurbaşkanı'mızın ilimizi ziyaretinin anısına bin 500 adete çam ağacı dikimi yaptık, Bunu da kendilerinin hediye kabul etmemesinden dolayı ziyaretinin anısına gerçekleştirdik dedi.
Ziyaret daha sonra Basına kapalı gerçekleştirildi. Belediyemizin ziyareti sırasında Ağrı AK Parti Milletvekilleri Sayın Cumhurbaşkanımıza eşlik etti.
 
Belediye Başkanı Hasan Arslan Belediyenin kendi çalışa döneminde yaptığı önemli projeler hakkında  bilgi verdi. 
 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çıkışta kendisini bekleyen 1981 yılında İstanbul Tuzla'da beraber askerlik yaptığı Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İbrahim Gümüş ile bir süre sohbet etti. Gül, görüşme sonrası Ağrı Polisevi'ne gitmek üzere Belediyemizden ayrıldı.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.