11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRI DA DERS ZİLİ ÇALDI

 

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, 2013-2014 eğitim öğretim yılı başlamasıyla ilk ders zilini çaldı.

2013 - 2014 eğitim öğretim yılı başlamasıyla Mustafa Kemal Atatürk İlkokulu’nda yapılan programa katılan İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, eğitimin üç önemli kolunu görmekten dolayı mutlu olduğunu belirtti.
Çocuklarının eğitimini en fazla düşünen annelere teşekkür ettiğini ifade eden Başak, “Okulun açıldığı ilk günde çocuklarımızın heyecanları gözlerinden okunuyor.
Ağrı’da 170 bine yakın öğrencimiz eğitim öğretime devam ediyor. 2 milyon 70 bin civarında kitap dağıtımı gerçekleştirdik. Okullarımızı pırıl pırıl yaptık, çünkü siz en güzeline layıksınız. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize huzurlu bir eğitim yılı diliyorum” dedi.
Başak, konuşmasının ardından ilk ders zilini çaldı ve sınıfları gezerek öğrencilere ders kitaplarını dağıttı. Buradan Cumhuriyet Ortaokulu’na geçen Başak, öğretmenlerle bir araya geldi.

 

 


 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.