11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRI DA OKUL MÜDÜRLERİ TOPLANTISI

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, 2013-2014 eğitim öğretim yılı öncesi okul müdürleriyle bir araya geldi.


Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü salonunda Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Cevat  Gültekin, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Nuri Bilen, şube müdürleri ile il merkezindeki ilk, orta ve liselerin müdürleri katıldı.

 

Toplantıda, ‘İlköğretim Haftası’ kutlaması, sınavsız öğrenci alan ortaöğretim kurumlarına öğrenci kayıtları, okul dönüşümleri ve 9. sınıfların durumları, pansiyonlara öğrenci yerleştirilmesi, ilkokul, ortaokullarda kayıt ve nakiller, öğrenci okul kılık kıyafetleri, 2013-2014 eğitim öğretim yılı uyum programı ve okul dönüşümleri sonrası okullar arası öğrenci nakillerinin yapılması gibi konular ele alındı. Toplantı, okul müdürlerinin talep ve isteklerinin alınması ile sona erdi.

 



 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.