11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRI DAKİ 900 CAMİYİ TORBALI AĞRI İLİ VE İLÇELERİ DERNEĞİ TEMİZLEYECEK

Başlattığı ‘Cami temizlik kampanyası’nı sürdüren Torbalı Ağrı İli ve İlçeleri Derneği, Ağrı’daki 900 caminin temizliğini üstlendi.

 

Ağrı Müftüsü İzani Turan’la görüştüğünü ve temizlik kampanyasıyla ilgili olarak protokol yaptıklarını ifade eden Torbalı Ağrı İli ve İlçeleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Türkmen, “Sayın Ağrı Müftüsü bu kampanyanın kendilerini çok memnun ettiğini ve her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.

 

Ayrıca, Ağrı’da uzun yıllardır halısı silinmeyen, temizliği yapılmayan camiler bulunduğunu, bu kampanyayla önemli bir eksikliğin giderileceğini belirtti.” dedi.

 

Başkan Türkmen, İzmir genelinde başlattıkları ‘Cami temizlik kampanyası’nı Ağrı’da sürdürecek olmanın heyecanını yaşadıklarını kaydederek, “Her ne kadar İzmir’de yaşıyor olsak da, yüreğimizin en derin yerinde memleketimiz Ağrı var.

 

Yönetim kurulumuzun teşvikiyle, İzmir’deki camilerle birlikte, neden Ağrı’daki camilerin temizliğini de üstlenmeyelim görüşü doğdu. Biz de hızla Sayın Ağrı Müftüsü’yle görüşerek, konu hakkında kendisini bilgilendirdik. Sayın Müftümüz çok memnun oldu ve her türlü desteği vereceklerini kaydetti.” diye konuştu.

 

Torbalı Ağrı İli ve İlçeleri Derneği’nin Ağrı’da gerçekleştireceği ‘Cami temizlik kampanyası’ 15 Temmuz’da başlayacak. Cami temizliği kampanyasına katkıda bulunmak isteyen hayırseverler, 0 532 163 53 80 numaralı telefondan Torbalı Ağrı İli ve İlçeleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Türkmen’le irtibata geçebiliyorlar.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.