11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRI GSİM DEN ŞAMPİYON KULÜPLERE PARA ÖDÜLÜ

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim, Amatör liglerde şampiyon olan kulüplere para ödülü takdim etti.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim, Amatör lig şampiyonu Diyadin Belediye Spor Kulüp Başkanı Fezayi Özden, U-17 şampiyonu Hamur Kümbet Spor Kulüp Başkanı Nezir Oruç ve U-19 şampiyonu Tedaş Spor Kulüp Başkanı Yılmaz Karaoğlan’ı makamında ağırlayarak kulüp başkanlarına para ödülü takdiminde bulundu.

 

Kulüp başkanlarını şampiyon olduklarından dolayı tebrik eden Erim, diğer spor dallarına da önem vermelerini istedi. Erim sözlerine şöyle devam etti;”Size daha çok maddi yardımda bulunmak isterdik, fakat elimizde ki imkanlar bu kadarına yetiyor. Şampiyonlukta emeği geçen bütün sporcuları ve teknik heyetini sizin nezlinizde tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum dedi.

 

Programa katılan ASKF Başkanı Erkan Kösedağ ve Kulüp başkanları, yapılan para desteğinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek il müdürüne teşekkür ettiler.

 

Diyadin Belediye Spor Kulübüne 2 bin tl, Hamur Kümbet Spor’a ve Tedaş Spor’a da bin tl ödül olarak verildi.

 

Ödül törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim, ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, Öğretim görevlisi Sabır Ertekin, Diyadin Belediye Spor Kulübü Başkanı Fezayi Özden, Hamur Kümbet Spor Kulüp Başkanı Nezir Oruç, Tedaş Spor Kulüp Başkanı Yılmaz Karaoğlan katıldı.

 


 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.