11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRI MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BAŞAK ERKEK ÖĞRENCİ PANSİYONLARINI DENETLEDİ

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, Öğretmenler Lisesi ve Naci Gökçe Anadolu Lisesi’nin erkek öğrenci pansiyonlarını denetledi.

 

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Nuri Bilen ve Şube Müdürü Murat Karakurt ile birlikte akşam saatlerinde Fatih Mahallesi’nde bulunan Öğretmenler Lisesi Erkek Öğrenci Pansiyonu ziyaret eden İl Milli Eğitim İl Müdürü Fatih Başak; lavabo, yatakhane, ambar, öğrencilerin yedikleri yemekleri inceledi.

 

Daha sonra öğrencilerle sıraya girerek yemek alan Başak, öğrencilerle bir süre sohbet etti.   Sabah erken saatlerde ise Kazım Karabekir Mahallesi’nde bulunan Naci Anadolu Lisesi Erkek Öğrenci Pansiyonu’nu ziyaret eden Başak; yatakhane, mutfak, öğrencilere verilen kahvaltıyı ve ambarı denetledi.

 

Amaçlarının, pansiyonlarda kalan öğrencilere daha huzurlu, ferah bir ortam sağlamak olduğunu vurgulayan Başak, “Öğrencilerimizi kaldıkları ortamda rahat ettirirsek, eğitimde istenilen başarıya daha da yaklaşmış oluruz” dedi.  Nöbetçi öğretmenlerden pansiyon hakkında bilgi alan Başak, ardından buradan ayrıldı.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.