11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRI PROFESYONEL TENİSÇİLERİ AĞIRLIYOR

4-9 Haziran tarihlerinde Ağrı Tenis Kulübü’nde gerçekleştirilecek olan “10 Bin Dolar Ödüllü Bayanlar Tenis Turnuvası” için geri sayım başladı.

 

 

Yaklaşık 50 sporcunun mücadele edeceği şampiyona için tüm hazırlıklar tamamlandı.

 

Ağrı Tenis Kulübü’nün organizasyonunu üstlendiği 10 bin Dolar ödüllü Genç Bayanlar Tenis Turnuvası için geri sayım başladı. Geçen yıl yaptığı 16 Yaş Türkiye Şampiyonasını başarılı organizasyonla kapatan Ağrı Tenis Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan turnuva için tüm hazırlıklar tamamlandı.

 

 

 

Konu hakkında bir açıklama yapan Ağrı Tenis Kulübü Başkanı Kasım Kaya, Ağrı tarihinde ilk defa yapılacak olan bu organizasyonun heyecanını yaşadıklarını belirterek, profesyonel tenisçileri Ağrı’da ağırlamaktan dolayı son derece mutlu olduklarını dile getirdi.

 

 

 

5 adet tenis kortu ile yapılacak olan tenis turnuvasının 4-9 Haziran tarihlerinde yapılacağını belirten Kaya şunları söyledi. “Ağrı Tenis Kulübü gerek sosyal projeler, gerekse yaptığı başarılı spor organizasyonlarına bir başkasını eklemiştir.

 

 

 

İlimizde yapılacak olan 10 Bin Dolar Ödüllü Bayanlar Tenis Turnuvası için tüm hazırlıklarımız bitme aşamasındadır. Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğümüzün de desteği ile başarılı bir organizasyon geçireceğimizi ümit ediyorum.

 

 

 

 

Ağrı Tenis Kulübü olarak daha önce de ev sahipliği yaptığımız 16 Yaş Türkiye Şampiyonası’nın ardından Uluslararası düzeyde ilk defa yapılacak bu turnuvanın ilimizin tanıtımı açısından son derece önemli olduğuna inanıyorum. Turnuvanın Ağrı’ya hayırlı olmasını diliyorum.” Diye konuştu.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.