11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRIDA AİLE DRAMI

Ağrı’da küçük yaşta geçirdiği bir kaza sonrası sol kalçası kırılan ve yürürken aksayan Cesim Demir, kendisine ve kalbi delik olan kızı Asmin için hayırseverden yardım bekliyor.

Ağrı’da küçük yaşta geçirdiği bir kaza sonrası sol kalçası kırılan ve yürürken aksayan Cesim Demir, kendisine ve kalbi delik olan kızı Asmin için hayırseverden yardım bekliyor.

Merkeze bağlı 100. Yıl Mahallesi’nde ikamet eden Cesim Demir (49), 2 odalı bir evde eşi ve 4 çocuğuyla birlikte yaşam mücadelesi veriyor. Küçük yaşta geçirdi bir kaza sonucu sol kalçasının kırıldığını belirten Cesim Demir, sol ayağını rahat hareket ettiremediğini ve yürürken aksadığını söyledi.

 

1 yıl önce boyun fıtığı nedeniyle 3 ay yatalak kaldığını belirten Demir, “Kayseri de inşaat işçisi olan ağabeyim tarafından ameliyat ettirilerek yatalak olmaktan kurtuldum. Kendi başıma bir iş yapamıyorum. Bugüne kadar komşularımın yardımı ve bana verilen özürlü maaşıyla geçiniyordum. Bana 3 ayda bir 850 TL özürlü maaşı veriliyordu. 1 yıl önce Kayseri’ye ameliyat için gittiğimde kaydımı geçici olarak Kayseri’ye aldırdım, aldırdıktan sonra ise özürlü maaşım kesildi” dedi.

4 çocuğa sahip olduğunu ifade eden Demir, “1 çocuğum ise 3 yıl önce 2 aylık bir bebek iken kaybettim. Mahalledeki halkın yardımlarıyla ve okuyan 2 çocuktan evin tek oğlu olan 6. sınıf öğrencisi İhsan’ın el arabasıyla yaptığı işlerden kazandığı 3-5 TL ile evin geçimini sağlıyor. Geçen yıl 3 yaşındaki kızım Asmin, bronşit muayenesi için dayısı tarafından Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne götürülmüş ve kalbinin delik olduğunu için ameliyat edilmesi gerekir” şeklinde konuştu.

 


 

 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.