11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRIDA HALK SAĞLIĞI HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Ağrı Halk Sağlığı Müdürlüğü 3–9 Eylül Halk Sağlığı haftası kapsamında fiziksel aktiviteye dikkat çekmek amacıyla "Sağlıklı Bir Yaşam İçin Sağlıklı Hareket Et” sloganıyla sağlık yürüyüşü etkinliğini gerçekleştirdi.

Cumhuriyet caddesinde başlayıp,   Vali Lütfü Yiyenoğlu Şehir Stadyumuna kadar devam eden sağlık yürüyüşü etkinliğine; Vali yardımcısı Taner TENGİR, İl Sağlık Müdürü Dr. Seyfettin YEŞİLBOYA,  Kamu Hastaneler Genel Sekreteri Abdurrahman ATLI, Halk Sağlığı Müdürü Yardımcısı Mesut ALADAĞ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Cemil BUDAK yanı sıra sivil vatandaşlar ve çok sayıda sporcu katılım sağladı.

Yürüyüşten sonra açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Dr. Seyfettin YEŞİLBOYA; “Halk Sağlığı”nın önemini vurgulamak amacıyla; Her yıl Eylül ayının ilk haftası, “Halk Sağlığı Haftası” olarak çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır. Koruyucu sağlık hizmetleri ile toplum bilincini arttırarak, hastalık meydana gelmeden önlemek ve hayat standardını yükseltmek, halk sağlığı çalışmalarının ana amaçlarıdır.

İlimizde Halk Sağlığı Müdürlüğümüz tarafından, hem yaşam kalitesini yükseltmek hem de hastalıkları oluşmadan önce önlemek için halk sağlığına yönelik koruyucu sağlık hizmetleri artırılarak sürdürülmektedir dedi”.

Programa katılım sağlayanlara meyve ikramı ile program sona erdi.

 


 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.