11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRIDA SU VERİLMEYEN EV KALMIYOR

Ağrı Belediyesi son yaptığı çalışmalarla ilin en ücra yerlerinde bulunan 200 evin su problemini çözdü.


Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan son yapılan çalışmaları yerinde inceledi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ile Küpkıran Mahallesinin arasında bulunan küme evlerinin su probleminin giderilmesini yerinde inceledi.


Arslan, Bu yaz yapılan çalışmalar ile 1 ay içersinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve 100 yıl Mahallesinin en ücra köşesindeki küme evlerinde su ihtiyaçlarının çözüldüğünü söyledi.


Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Şefik Altındağ ile Küpkıran mahallesi Muhtarı Hüsamettin Hancer Başkan Arslan ile beraber yapılan çalışmaları yerinde gördü.


Mahalle sakinler Başkan Arslan ve beraberinde bulunan Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve Muhtarlara çay ikramında bulundu.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Şefik Altındağ " Mahallesinin 50 yıllık bir mahalle olduğunu bu Mahalleye şimdiye kadar hiç bir Belediye Başkanı sizin yaptığınız çalışmaları yapmadığını, bu mahallenin alt yapısının geçen yıl çözüldüğünü, yollarının yapıldığını,su probleminin bittiğini bu yazda taziye evinin yapılacağını söyledi.


Başkanım bu yaptığınız çalışmadan dolayı mahallem adına size teşekkür ediyoruz, Biz bu dönemde mahallemizin ihtiyaçlarını size gelmeden bir telefonla çözüyoruz dedi.


Belediye Başkanı Hasan Arslan'da Ağrı ilinde artık vatandaşlarımız şehirde yaşadıklarını hissedecek bunu da yaşayacak, vatandaşlarımızda bizlere yardımcı olsunlar, Ağrı ili bu yaz sonunda Marka kentler arasında yerini alacak dedi.

 


 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.