11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AĞRIDA YILDA BİR ŞÖLENİ YAPILDI

Ağrı’nın Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE brimi tarafından organize edilen ve ilçede görev yapan öğretmenlerin katkılarıyla hazırlanan  ‘Yılda Bir  Şölen’ isimli programı yapıldı.

 

 


Ağrı Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda düzenlenen programa Hamur İlçe Kaymakamı Zerrin Çay Beşikçi, Tutak İlçe Kaymakamı Murat Beşikçi, İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Denetmenleri Başkanı Murat Yiğit, Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Aslan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İshak Hasanoğlu, Hamur İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kurtbey Hatunoğlu okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Aslan’ın günün anlam ve önemi belirten konuşmasıyla program başladı.

 

Hamur ilçesine bağlı köylerde görev yapan öğretmenleri ziyaret edilerek, yıl sonundaki programda neler izlemek istiyorsunuz videosu ve öğretmenlerin yıl içinde gönderdiği fotoğraflardan oluşan slayt gösterisi yapıldı.

 

Daha sonra öğretmenlerden oluşan müzik grubu, birbirinde güzel türküler seslendirirken, yine öğretmenler tarafından hazırlanan skeçler izleyenleri gülmekten kırdı.

 

Yaklaşık 2 saat süren programda Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öykü, makale ve fotoğraf dallarında yapılan yarışmada derece girenlere ve ilçe merkezindeki tüm okulların yıl içinde yaptıkları çalışmaları değerlendirilerek seçilen ‘En’lere protokol tarafından çeşitli ödüller verildi.

 


 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.