22 Mart 2021 Pazartesi 22:15
Ağrılı Samet Aktepe Protez Kol İçin Yardım Bekliyor

Aydın'da geçtiğimiz yıl inşaatta çalışırken elektrik akımına kapılan ve 2 kolunu da kaybeden Ağrılı Samet Aktepe için Aydın İncirliova Belediyesi yardım kampanyası başlattı. 

Aydın İncirliova'da yaşayan ve geçimini sağlamak için inşaatta babası ile birlikte işe başlayan 18 yaşındaki Samet Aktepe elektrik akımına kapıldı. 2 kolu omuz hizasından kesilmek zorunda kalınan Samet Aktepe için Aydın İncirliova Belediyesi Aydın Valiliğinden de izin alarak bir yardım kampanyası başlattı. İncirliova Belediyesi tarafından başlatılan ve bir milyon 400 bin lira toplanması hedeflenen yardım kampanyası çerçevesinde hayırseverlere de çağrıda bulunuldu. 

Protez kollarıma kavuşmak istiyorum' Kendisine uzanacak yardım elini beklediğini belirten 18 yaşındaki Samet, "Ben de artık kendi ihtiyaçlarımı karşılamak için protez kollarıma kavuşmak istiyorum. Kendiişlerimi destek olmadan görmek istiyorum" dedi. Maddi durumu iyi olmadığı için oğluna protez kol alamadıklarını anlatan anne Serpil Aktepe ise şu ifadeleri kullandı: 

"Protez kolların yapılması için 1 milyon 400 bin lira lazım. O kadar paramız yok. Hayırseverlerden destek bekliyoruz.

İnşallah bu para toplanır da oğlum kollarına kavuşur. Ziraat Bankası TR70 0001 0007 9796 5633 4350 01 IBAN numarasına herkesten destek bekliyorum." 
 

Son Güncelleme: 22.03.2021 22:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2021-05-07 12:47:24

Merhaba,bu kampanyaya yardım etmek istiyrm fakat kampanyayi nasıl takip edebileceğiz?