11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AHMET GENÇ E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ağrı İl Temsilciliğine gazeteci Ahmet Genç atandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi ERİM, Ahmet Genç’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulundu.


Erim yapmış olduğu açıklamada; “Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ağrı İl Temsilciliğine atanmanız bizleri çok mutlu etti. Yeni görevinde Genç’e başarı dileklerinde bulunan Erim, birlikte Ağrı’da ki spor potansiyelini en yükseğe taşıyacağız.


Gazetecilik, gelişmelerin topluma mal olmasında ve duyurulmasında önemli bir yere sahip. Çalışmaları hakkında bilgi veren il müdürümüz yapmış olduğu açıklamada; Göreve ilk geldiğimiz yıldan itibaren tesislerimizin yeniden bakım ve onarımını yaptık. Merkez de ki tesisleri bitirdikten sonra ilçelerde bulunan tesislerimizin de bakım ve onarım işine koyulduk.

 

Sportif alanda da çok sayıda başarıya imza attıklarını belirten Erim, 2013 yılının ortalarına kadar elde ettiğimiz başarılar 2012 yılında elde edilen başarıdan daha fazla olduğunu söyleyebiliriz. Tenis, Yüzme, Atletizm, Kayak, Boks, Güreş, Halter branşlarında elde ettiğimiz başarıları diğer branşlarda da sağlamayı amaçlıyoruz. Siz değerli basın mensubu kardeşlerimize de Ağrı’nın gelişiminde katkı sağladığınız için teşekkür ediyoruz dedi”.


Gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Ahmet GENÇ, il müdürü Erim’ e teşekkür etti.


Yapılan ziyarette Tesisler Şube Müdürü Cemil BUDAK’ ta yer aldı.


 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.