11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AK PARTİ AĞRI İL BAŞKANLIĞI HÜDA PARI ZİYARET ETTİ

Ak Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas Aydın ve berberindekiler HÜDA PAR Ağrı İl Başkanlığını ziyaret ettiler. Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.


AĞRI – Ak Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas Aydın ve beraberindeki heyet HÜDA PAR Ağrı İl Başkanlığını ziyaret etti. Ak Parti heyeti ziyaretinde HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Burhan Aslan ve üyeler hazır bulundular. Ak Parti’nin çalışmalarını anlatan İl Başkanı Av. Abbas Aydın, Ağrı için yapılacak çalışmalardan fikir Birliğinin olması gerektiğini ifade etti.

 

Başkan Aydın, “Bugün Ağrı için bir şey yapılacak ise bunu hep beraber yapmamız gerekiyor. Ben bir fikir sunuyorsam elbette bu fikrin olumlu ve olumsuz tarafları mevcuttur.

 

Ama birlikte düşünülürse daha sağlıklı fikirler ortaya çıkar. Ağrı için yapacağımız çalışmalarda HÜDA PAR’ın desteklerini ve fikirlerini bekliyoruz.” Dedi. HÜDA PAR İl Başkanı Burhan Aslan, Ak Parti İl Başkanlığının yapmış olduğu ziyaretten memnun olduklarını ifade etti.

 

Başkan Aslan, Av. Abbas Aydın’ın açıklamalarına katıldığını ve HÜDA PAR İl Başkanlığı olarak Ağrı için yapılacak olan olumlu gelişmeler ve çalışmalara destek vereceklerini söyledi.

 


 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.