11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AK PARTİ DE İLK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI BAŞVURUSU BAYSAL DAN

Mehmet Cemil Baysal Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.


Yaklaşan yerel seçim maratonuyla birlikte, AK Parti’nin İl Belediye başkan aday adayları belli olmaya başladı.


Mehmet Cemil Baysal, Ağrı İl Belediye Başkan aday adaylığı için Ak Parti Ağrı İl Başkanlığı’na başvurarak, İl belediye başkanlığı için dosyasını Ak Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas Aydın’a sunarak ilk aday adayı oldu.


Ak Parti İl Başkanı Av. Abbas Aydın ‘’Arkadaşlar Biliyorsunuz müracaat tarihi Parti olarak Genel Merkezin Aldığı karar gereğince 1 Ekim – 1 Kasım tarihleri arasında müracaatlarımızı almaya başladık. Ağrı Belediye Başkan aday adaylığı için Sn. Mehmet Cemil Baysal bize müracaat etmiştir. Bizde hacı abimize hayırlı olsun diyoruz. Bu ilk müracaattır ama tarih itibariyle 1 Ekimle - 1 Kasım tarihleri arasında bizim müracaatlarımız devam ediyor. Dolayısıyla aday adaylığı için müracaat eden çok kıymetli saygı değer Mehmet Cemil Baysal’a başarılar diliyorum. Allah Hayırlı uğurlu etsin inşallah Allah utandırmasın tabi bu bir hizmet yarışıdır, bayrak yarışıdır. Biz bu aday adayı arkadaşlarımızla güçlenerek inşallah bu seçimde çıkacağız hayırlı olsun diyorum’’ dedi.


Belediye Başkan aday adayı Mehmet Cemil Baysal ise ‘’Öncelikle Ağrı vilayeti için hayırlı ve uğurlu olsun.  Sayın başkanımın açıkladığı gibi bir hizmet yarışıdır daha çok müracaat edenler olacak biz hepimiz bir yarışa gireceğiz, fakat hiç birimizin arasında darılmanın küskünlüğün olmasını istemiyoruz. bin kişide müracaat etse illaki bir kişi gereklidir,  o bir kişi seçildiği zaman diğerlerin hepsinin aynı şekilde yardımcı olmaları gerekiyor.  Allahütealâ Ağrı için hayırlı uğurlu etmesini temenni ediyorum’’ dedi.

 


 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.