11 Ekim 2013 Cuma 00:00
AK PARTİ TEŞKİLATININ ASFALT SEVİNCİ

Ağrı Belediyesinin ana caddelerde yaptığı asfalt çalışmalarının bitirilmesi Ağrı Ak Parti  İl teşkilatının sevincine sebep oldu.


Ağrı Belediye başkanı Hasan Arslan beraberinde AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın ve İlçe Başkanı Zeynel Yerlikaya ile il ve ilçe teşkilatlarının Cumhuriyet Mahallesinde 15. Okuma evinin temel atma töreninden sonra Leylekpınar Mahallesinin Ahmedi Hani Caddesinde dökülen asfaltı inceleyerek Asfalt plentinin üzerinde toplu fotoğraf çektirdiler.


Belediye Başkanı Hasan Arslan ve beraberindeki Ak Parti teşkilatının mensupları ilde ana caddelerin asfaltının bitirilmesinin sevincini topluca yaşadılar.


Buradan Ayrılan Belediye Başkanı Hasan Arslan ve beraberinde kiler ileride Şehir parkı yapılacak olan alandaki parke taşı çalışmalarını inceledikten sonra alandan ayrıldılar.


 

 

 

 


Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.