11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Altın Kızlarımız Denizli Yolcusu

 

Atletizm de başarı üstüne başarı elde eden kız atletlerimiz Denizli’de düzenlenecek olan Okul sporları Türkiye şampiyonasına katılmak üzere yola çıktılar.

 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi ERİM Altın kızları müsabaka öncesi makamında ağırlayarak başarı dileklerinde bulundu.

 Erim yapmış olduğu açıklamada; “ Denizli’de yapılacak olan Türkiye şampiyonasında sizlere başarılar diliyorum. Bundan önceki müsabakalarda göstermiş olduğunuz başarılar hepimizi sevindiriyor. Bu müsabakada da inşallah en iyi dereceler elde edersiniz dedi.

 Ziyarette atletizm kız takımı antrenörü Ramazan YARDIMCI da hazır bulundu. Antrenör ve sporcuların başarı sözü verdiği uğurlamada, hatıra fotoğrafı çekilerek son buldu.

 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.