11 Ekim 2013 Cuma 00:00
ARSLANA YILIN BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜ VERİLDİ

Yapılan Ödül töreninde  Türkiye genelinde 2 Büyük Şehir ve 81 İl Belediyesi arasında 6 İl Belediyesi Anadolu Yerel Yönetimler Dergisinin yaptığı anket sonucunda ödüle layık görüldü.

 

Ağrı Belediye Başkanımız Hasan Arslan katıldığı ödül töreninde Ödülünü, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den aldı.


Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen ödül törenine Ağrı Belediye Başkanımız Hasan Arslan, Belediye Meclis üyeleri Muhsin Tayhan, Süleyman Seyitoğlu, Mert Mertoğulları, Kerim Aras, Nesim Deniz, Şevket Aktaş, Hasan İdili  ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Servet Arslan katı.


 Bugüne kadar gerçekleştirdikleri çalışmalarla birçok ödüle layık görüldüklerini belirten Belediye Başkanı Hasan Arslan yaptığı açıklamada, "Ağrı Belediyesi, uygulamaya koyduğu projeler ve bölgesinde örnek alınan hizmetleriyle 2009 yılından bugüne sayısız ödüle layık görüldü ve Yaptığımız projelerle Ağrı’yı marka şehir yapmaya çalışıyoruz".


Bu yıl da Kayseri'de yayın hayatını devam ettiren Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından uygulamaya koyduğumuz "Yeni Otogar" Projesi ile yılın Belediye Başkanlığı ödülüne layık görüldük.

Türkiye genelinde 2 Büyük Şehir Belediyesi yanında 6 il Belediyesi bu ödülü alana iller arasında Ağrı Belediyemizin de bulunması bizleri oldukça memnun etti.


 Bu ödül öncelikle bizlerin hizmetlerine destek veren ve Projelerimize sahiplenen Ağrı halkına verilmiş bir ödüldür.


Arslan Ben bu ödülü bizlere kazandıran başta Emeği geçen Belediyemizin Meclis Üyeleri Belediye idareci ve çalışanları olmak üzere tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum, Bu Projemiz halkımıza hayırlı olsun” dedi.

 


 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.