11 Ekim 2013 Cuma 00:00
BAŞKAN ARSLAN VE MİLLETVEKİLİ YILDIZ OKUMA EVİNİ İNCELEDİ

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan ve Ağrı Milletvekili Dr. Mehmet Kerim Yıldız Cumhuriyet Mahallesinde yapımı devam eden 15.Okuma evini ve taziye evinin yapımı incelediler.


Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ağrı halkımıza verdiğimiz sözü yerine getirerek her Mahalleye okuma evi ve park yaparak hizmete sunuyoruz. Göreve geldiğimizden bugüne kadar 15. Okuma evi ve taziye evinin temellerini atarak açılışlarını yaptık.

 

Ağrı Belediyesi olarak 18 mahallenin hepsine okuma ve taziye evi yaparak çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah Ağrı halkımın dualarıyla daha güzel hizmetler yaparak hep birlikte açılışlar yapacağız dedi.


Başkan Arslan’la Birlikte, Ağrı Ak Parti Milletvekili Dr. Mehmet Kerim Yıldız, Ağrı AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Kasım Polat, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Kösedağ, Ağrı Belediyesi Meclis Üyeleri Şevket Aktaş ve Ali Alpaslan incelemede bulundular.

 


 

 


 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.