11 Ekim 2013 Cuma 00:00
BİLGİ YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE HEDİYE TAKDİMİ YAPILDI

 

İl Müftülüğümüz ve bağlı İlçe Müftülüklerinin katılımı ile 20/08-21/08/2013 tarihlerinde elemeleri yapılan bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize hediye takdimi yapıldı.

 

İlimiz Merkez Camiinde düzenlenen hediye törenine İl Müftüsü İzani TURAN, Şube Müdür Vekili Murat KARANCİ ve Yaz Kursu Bilgi Yarışmasında dereceye giren öğrenciler ve öğreticileri katıldı.

 

İl Müftüsü İzani TURAN “Yarışma, İl genelinde kurslara devam eden toplam 18041öğrenci arasından eleme usulü ile gerçekleştirilmiş olup elemeler neticesinde toplam üç kategoride ilk 7’ ye giren öğrencilere çeşitli ödüller hazırladık. Gönül isterdi ki daha güzel hediyeler ile kendilerini taltif edelim zira onlar hediyelerin en güzeline layıktırlar. Bu vesileyle ilk 21’e  giren öğrencilerimize birer bisiklet, bir Kur’an-ı Kerim ve Meali ve bir adet de İslam İlmihali hediye ediyoruz. Aynı zamanda tüm kategorilerden ilk üçe girmeyi başaran öğrencilerimize de bir Kur’an-ı Kerim ve Meali ve bir adet de İslam İlmihali hediye ediyoruz. Ben bu duygularla öğrencilerimize, hocalarına ve öğrencilerimizin velilerine ayrı ayrı teşekkür ederim.”dedi.

 

Öğrencilerin sevinçlerinin yüzlerinden okunduğu program, renkli karelerin ardından son buldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.