11 Ekim 2013 Cuma 00:00
BÜYÜK AĞRI BULUŞMASI ŞENLİĞİ MASAYA YATIRILDI

Büyük Ağrı Buluşması Şenliği Masaya Yatırıldı

18 Ağustos’ta Balık Gölü’nde gerçekleştirilen “Büyük Ağrı Buluşması Şenliği” değerlendirme toplantısı yapıldı.

Vali Vekili Ercan Ateş’in Başkanlığı’nda Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya şenlikte görev alan Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ile Kamu Kurumlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Vekili Ercan Ateş, “Sayın Valimizin talimatlarıyla kısa bir sürede organize edilerek gerçekleştirilen ve STK’larımızın etkin rol aldığı etkinliğimizde gördüğümüz eksiklikleri ve sonraki yıllarda daha farklı neler yapabileceğimizi masaya yatıracağız. Yeni organizasyonda daha kapsamlı bir STK katılımı hedefliyoruz” diye konuştu.

İlk olmasına rağmen organizasyonun güzel geçtiğine ve güzel bir birlikteliğin sağlandığına dikkati çeken Ateş, önümüzdeki yıl; yolların yapılması, ağaçlandırma, kişisel ihtiyaçların giderileceği ortamların sağlanması ve diğer eksikliklerin tamamlanmasıyla daha da güzel olacağını kaydetti.

Yaklaşık iki saat süren toplantıda katılımcıların hazırladığı raporlar değerlendirilirken, toplantı sonrasında organizasyona rol alan STK’lara Teşekkür Belgesi verildi.



 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.