11 Ekim 2013 Cuma 00:00
DÜNDEN BUGÜNE ÜNİVERSİTEMİZ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

İbrahim Çeçen Üniversitesinde ‘Dünden Bugüne Üniversitemiz’ fotoğraf sergisi açıldı. Sergin’in açılışı İbrahim Çeçen Üniversitesi Merkezi Yemekhane ve Kafeteryasında yapıldı. 

 

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan ASLAN, Rektör Yardımcıları, Prof. Dr. Mehmet BİBER, Prof. Dr. Telat YANIK, Prof. Dr. Fahri BAYIROĞLU tarafından gerçekleştirilen açılışa çok sayıda öğretim üyesi, öğretim elemanı ve idari personel katıldı.

 

Sergide bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. İrfan ASLAN,  3 yıllık geçmişi olan üniversitemizde, gelinen noktanın mutluluk ve gurur verici olduğunu söyledi. Üniversitenin 3 yıllık geçmişine rağmen çok kısa sürede bu noktaya başarıyla geldiğini belirten Prof. Dr. İrfan ASLAN, “ ‘Doğudan Yükselen Işık’ sloganı ile başladığımız bu yolda üniversitemizi bu noktalara getirmenin mutluluğu içerisindeyiz.

 

Ben özellikle, her platformda dediğim gibi, çok değerli, sevgili işadamımız Sayın İbrahim Çeçen Bey’e, yöneticilerimize, Akademik ve İdari Personelimize bu kampüsün oluşmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversiteli olmanın ayrıcalığını her geçen gün biraz daha fazla fark edeceksiniz.” dedi.

 

Serginin 3 hafta süreceğini belirten, Sergi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Aydın ZOR, sergide üniversitenin 3 yıllık süre zarfı içinde nereden, nereye geldiğini anlatan toplam 75 fotoğrafın sergilendiğini ve herkesi bu sergiye beklediklerini söyledi. 

 

Merkezi Yemekhane ve Kafeteryada düzenlenen Sergi, izlemeye gelenleri adeta bir zaman tüneline sokan fotoğraflardan oluşmaktadır. Fotoğraflarda, üniversitenin 3 yıllık kısa süre zarfı içinde geldiği nokta anlatılıyor.


 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.