11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Genel Sekreter Hüseyin Tutar veda etti

Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars’ta faaliyet yürüten Serhat Kalkınma Ajansı’nın üç yıldan beri Genel Sekreterlik görevini yürüten Dr.Hüseyin Tutar, Ajanstan ayrılarak Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’ndeki görevine başladı.


Serhat Kalkınma Ajansı’nın (SERKA) 12 Nisan 2013 tarihinde yapılan 28.Yönetim Kurulu Toplantısında istifasını sunan Genel Sekreter Dr.Hüseyin Tutar, ajanstaki görevinden ayrıldı.

Ajans personelinin katıldığı veda yemeğinde konuşan Tutar, ajansın kurulduğu günden bugüne kadar önemli faaliyetler gerçekleştirdiğini söyledi.

 

 

Ajansın bölgede farkındalık yarattığını belirten Tutar, bir ekip olarak başarılı bir performans sergilediklerini ve her zaman doğruluktan ve adaletten yana olduklarını vurguladı. Ajans personeline tavsiyelerde bulunan Tutar, sözlerinin devamında her zaman doğruluktan ve dürüstlükten yana olunması gerektiğini ve yaşamın her noktasında dürüstlük ve adaletin ilke olarak benimsenmesini, bunun insana her zaman kazanç sağlayacağını vurguladı.

 

 

Ajans olarak kamu kaynaklarını her zaman doğru yerlerde kullandıklarını, bu nedenle üç yıllık zaman zarfında çok önemli işlere imza atıldığını ifade eden Tutar, sonraki süreçte de Ajansın çalışmalarının böyle devam edeceğine ve daha başarılı işler ortaya konulacağına olan inancını belirtti. Konuşmasının ardından ajans personeli tarafından Tutar’a Kars Kalesi’nin bir maketi hediye edildi.

 


Hafta başında ajanstan ayrılan Tutar, Ankara’da Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğretim üyeliği görevine başladı. Tutar’dan boşalan Genel Sekreterlik görevine Tanıtım ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı Mehmet Özdoğan vekalet ediyor.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.