11 Ekim 2013 Cuma 00:00
HALK AŞIRI GÜVENLİK TEDBİRİNDEN RAHATSIZ

İki gün önce ilimizi ziyaret eden sayın Bakanımız Veysel Eroğlu’un gelişi ve gidişi ve cadde sokakların trafiğe kapatılması tepkilere neden oldu.

 

Muhabirimizin Erzurum yolunda bakana refakat etmesi ve karşılaştığı bir olay hafızalara kazındı, daha önceleri ilimizde D.Y.P il Başkanlığı yapmış ve bazı kesimler tarafında efsane il Başkanı olarak da geçen Şerafettin Aydemir’in isyanına tanıklık etti.

 

Arabasıyla evinden çıkan Aydemir köprü kavşağında yolların kesildiğini görünce neler olduğunu soruyor görevli memurlara cevaben Bakan Bey ilimizde güvenlik tedbiri olarak yolları kestik cevabını alınca serzenişte bulunuyor ve sanki ilimiz daha önce Bakan görmedimi bu kadar güvenlik önlemi niye ilimizde terör yok bunu var sayarak yollarımızı ve vatandaşın seyahat özgürlüğünü kimse kısıtlayamaz, daha dün İlimizi şereflendiren sayın cumhurbaşkanına bu kadar güvenlik önlemi alınmadı, terörle anılmayan ilimizin merkezinin Bakan ve benzerlerinin gelmesi ve bu kadar yolların trafiğe kapatılmasını bu millet hakketmiyor, Cumhurbaşkanın cum. cad. sinde dolaşması ve şehir turunu yaya olarak yapması ne güzel bir şey peki soruyorum yetkililerle cumhurbaşkanı şehir turu atığında da vatandaşa sokağı boşaltın diyebilirdiniz neden demediniz şimdi kalkmış bir Bakan gelecek diye ne kadar sokak ve cadde varsa trafiğe kapatıyorsunuz.

 

Bizler zamanında ve terörün en yoğun olduğu dönemde bu ile cumhurbaşkanı ve bakanlar getirdik ve misafir ettik ama bu kadarda halkımız hakketmediği bir güvenlik önlemi almadık caddeleri kesip halkın seyahat etme özgürlüğünü kısmadık, çünkü bu halk bu kadar rahatsızlığı hakketmiyor.

 

Buradan sizin aracılığınızla başta siyasetçiler olmak üzere sivil toplum örgütleri ve bürokratlara sesleniyorum bu tür çalışmalar ve bu halka güvensizlik Ağrıya ve Ağrılı hemşerilerime yakışmıyor.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.