11 Ekim 2013 Cuma 00:00
İHYAD BAŞKANI ASLAN MISIR DAKİ DARBEYİ LANETLİYORUZ

Ağrı İnsani Hareket Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ( İHYAD ) Başkanı Mehmet ASLAN; Mısır’da Meşru yönetimi deviren askeri cuntaya karşı Müslüman kardeşler hareketi ile Muhammed Mursi’nin yanında olduklarını açıkladı.

İHYAD Başkanı ASLAN yaptığı açıklamada: Mısır halkını ve İhvana sabır diliyorum onların yanındayız. Emparyalizme karşı bir güç olmamızı sağlarsa bu darbe hayrımıza vesile olsun inşallah. Bu darbe ABD, İngiltere ve İsrail darbesidir.

Halkın yönetimine müdahale edildiğini söyleyen ASLAN, Tahrir Meydanı’nı işgal eden darbecilerin yanında değiliz. 80 milyon Mısırlının yanındayız. İhvanın yanındayız. Mursi’nin yanındayız. Darbe destekleyicilerinin karşısındayız dedi.

Yarın ( Cumartesi ) öğlen namazı çıkışı tüm Ağrı STK’larının da katılacağı ortak bir basın açıklaması yapılacağını hatırlatan İHYAD Başkanı Mehmet ASLAN, tüm duyarlı Müslümanları bekliyoruz dedi.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.