11 Ekim 2013 Cuma 00:00
İSTANBUL DAN AĞRI YA U-13 KATKISI

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonundan Ağrı’da ki amatör kulüplere malzeme desteği sağlandı.

 

 

İstanbul Futbol İl Başkan Yardımcısı Yetkin Karakaş Ağrı’da ki futbol altyapı çalışmalarına destek vermek üzere U-13 liglerinde kullanılması için 6 takım forma gönderdi.

 

 


Karakaş “ Bu malzemeleri Ağrı’da U-13 liginin start alabilmesi amacı ile gönderdik. Ülkemizde ki futbol altyapısının gelişmesine gerçekten önem veriyoruz. Ağrı’da ilk defa U-13 liginin oynanacak olması beni ve Askf Başkanımız

 

Ali Düşmez ve Sayın Yemen Ekşioğlu mutlu etti. Karınca kararınca destek olmaz istedik “ dedi.

 


Desteklerinden dolayı İstanbul ASKF’ye teşekkür eden Ağrı Askf Başkanı Erkan Kösedağ “ İlimizde ilk defa başlayacak olan U-13 ligine destek sağlamak üzere bizlere bu malzemeleri gönderen başta İstanbul Askf Başkanımız Ali Düşmez’e, Sayın Yemen Ekşioğluna ve hemşerimiz Yetkin Karakaş’a Ağrı’da ki amatör futbol camiası adına teşekkürlerimi bildiriyorum.

 

İnşallah bu sezon start alacak olan U-13 ile birlikte Ağrı’da futbolun alt yapısı biraz daha sağlamlaştırılacaktır” dedi.

 


 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.