11 Ekim 2013 Cuma 00:00
KALDIRIMLARDA YÜRÜYEMEZ OLDUK

Zaten dar olan yollarda eşleriyle birlikte yürümekte zorlanan vatandaşlar kaldırımlara konulan kahvehanelerin masa ve sandelyelrin yaya kaldırımlarına konulmasına isyan ettiler.Ramazan dolaysıyla artan bu olaylarda bardağı taşıran son damla oldu..

 

Kaldırımlarda  yürümekte zorlanmaya başladık..Ramazan dolaysıyla  artan bu olaylarda bardağı taşıran son damla oldu..

 

Zaten dar olan yollarda eşleriyle birlikte zorlanan vatandaşlar kaldırımlara konulan kahvehanelerin masa ve sandelyelrin yaya kaldırımlarına konulmasına isyan ettiler.

 

Görüşlerini belirten A.Kızıl adlı vatandaş eşimizle birlikte caddede yürüyemiyoruz her taraf işgal edilmiş durumda Belediye ne iş yapıyor Zabıta ekipleri yokmu  bu duruma neden müdahale etmediklerini anlayamiyorum dedi.

 

Bazı vatandaşlarda zaten gezilecek bir yer yok hiç olmazsa eşimizi alıp caddede biraz gezelim dediğimizde cum. caddesi güzel bir cadde yayalara tahsis edilen bu cadde  de kahvehanelerin ve esnafın işgaline dönüşmüş durumda gezerken kahve önlerinde oturan insanlara sürtünerek geziyoruz  ve bütün gözler bizi takip ediyor gibi oluyor Belediyenin acilen bu soruna el atmasını bekliyoruz dediler.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.