11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Kurtuluş Kupasında Mahalleler Yarışacak

 

Ağrı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilerek bu yıl 3 sü düzenlenecek olan Kurtuluş Kupasında geri sayım başladı.  Ağrı’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun kutlandığı haftada organize edilen Kurtuluş Kupası maçları 31 Mart Pazar günü başlayacak.


Ağrı Belediyesinin SODES tarafından yaptırılan halısaha tesislerinde oynanacak olan karşılaşmalarda Mahalleler ve Gençlik dernekleri mücadele edecek. Her katılımcı sporcuya kurtuluş forması hediye edilirken, toplamda 15000 TL’ye yakın ödül dağıtılacak.


Pazar günü saat 11:00’dan itibaren başlayacak olan maçların ilk hafta programı ise şöyle;
Ak Gençlik – Fatih Mahallesi, Sıtkiye Mahallesi-Gazi Mahallesi, Ağrı Gençlik Derneği – Fevzi Çakmak Mahallesi, Alpaslan Mah-Kazım Karabekir M, Cumhuriyet M-Fırat Mah, Murat Mah-Bahçelievler M ve Abide Mah-Leylek Pınar Mahallesi

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.