11 Ekim 2013 Cuma 00:00
KURUMLAR ARASI MAÇLARIN TEKNİK TOPLANTISI YAPILDI

Ağrı Valiliği 4.Kurumlar Arası Futbol turnuvası teknik toplantısı ASKF toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya kamu kurum temsilcileri ve STK temsilcileri katıldı.

 


24 kurumun ilgi gösterdiği Ağrı Valiliği 4.Kurumlar Arası spor müsabakalarının teknik toplantısında konuşan Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Şafi Erim “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yanadır büyük heyecan içinde bütün sporcular ve sporla uğraşan kesimlerle bir araya geliyoruz.

 

 

Bu gün dört yıldır başarılı bir şekilde sürdürülen Kurumlar Arası Spor Müsabakalarının teknik toplantısında sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. 1 Lig kapısından dönen Ağrı Spor’un o günlerdeki halini hepiniz kadar bende özlüyorum. Bizimde amaçlarımızdan biri her kesin birlik olarak ilimize o eski heyecanı kazandırmaktır.

 

 

Kurumlar Arası maçlarda en güzel görüntü futbolun ve sporun yaşının olmadığının görüntüsüdür. Bizim de amacımız her yaş insana ulaşarak spor yaptırmaktır. Askf’ye de bu organizasyondan ötürü teşekkür ediyorum. Lakin sadece futbol ile değil diğer branşlarda da aynı özverinin olmasını bekliyorum.”dedi.

 


Askf Başkanı Erkan Kösedağ ise “Dört yıldır başarılı bir şekilde yürüttüğümüz bu turnuvanın kurumlarımız arasında birlik, beraberlik, kaynaşma ve yardımlaşma bilinci aşıladığını geçmiş yıllardaki tecrübelerimizden gördük. İnanıyorum ki bu sezonda tek amacın spor yapmak olduğu bir turnuva izleyeceğiz. 24 takımın katılımı var. Toplam üç bin beş yüz tl ödül dağıtılacak.” dedi.

 


24 takımın yer aldığı kurumlar arası müsabakalarda kura çekimi 5 Haziran 2012 günü ASKF toplantı salonunda yapılacak. Teknik toplantıda 30 yaş olan alt sınır 28’e çekilirken, Hizmet Alım Personellerinden en fazla dört sporcunun oynayabilmesi kararı alındı.

 


 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.