11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Malazgirt’in Eğitimi Bir Ağrılıya Emanet

Ağrı’da başarılı bir şekilde yürüttüğü, Ağrı Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevi ile bir çok projeye imza atan Mehmet Aydınoğlu,  Muş ilinin Malazgirt İlçesi,  İlçe Milli Eğitim müdürlüğüne  atandı.

1978 yılında Ağrı´nın Soğanlıtepe Köyü´nde dünyaya gelen  İlk, orta ve lise tahsilini Ağrı´da tamamlayan Mehmet Aydınoğlu 1997-1998 eğitim-öğretim yılında İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi´ni kazandı ve bu fakültenin Türk Dili ve  Edebiyatı Bölümü´nden 2001 yılında mezun oldu.

Mezun olduğu yıl Ağrı Naci Gökçe Anadolu Lisesi´nde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak göreve başladı. Okul İdareciliği Sınavını kazanarak; 2005 yılında Ağrı Mesleki Eğitim Merkezi´nde Müdür Yardımcısı ve daha sonra ,2009 yılında Ağrı Anadolu Lisesi Müdürü olarak atandı.  Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında 2013 tarihinde Yüksek Lisans yapan Mehmet Aydınoğlu, İngilizce ve Farsça bilmekte.

Öte yandan Mehmet Aydınoğlu’ nun  Malazgirt’ teki görevine başladığı bildirildi.

 

 



 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.