11 Ekim 2013 Cuma 00:00
MUSTAZAFLAR HAREKETİNDEN, MUSTAZAFLAR CEMİYETİ AĞRI ŞUBESİNE ZİYARET

Mustazaflar Hareketi Ağrı’ya gelerek Mustazaflar Cemiyeti Ağrı şubesini ziyaret etti.

 

AĞRI-Siyasi olarak faaliyet yürütecek olan Mustazaflar Hareketi, Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesini ziyaret edip, kurmayı hedefledikleri siyasi oluşumları hakkında cemiyet üye ve gönüllülerini bilgilendirdiler.

 

Kapatılan Mustazaf-Der Van Şube Başkanı Av. M. Mehdi Oğuz kurulması hedeflenen Mustazaflar Hareketi’ni yapılan istişare toplantılarının ardından şekillendirmeye çalıştıklarını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü;” Kurmayı hedeflediğimiz ve siyasi olarak faaliyet yürütecek olan Mustazaflar Hareketi olarak ülkemizde meydana gelen sıkıntılarının giderilmesi, ihtiyaçlarına karşılık verilebilmesi, sorunlarının pratik olarak çözüme kavuşturulması için bu hareketin kurulmasına ihtiyaç duyulduğunun düşüncesi ile hareketimizi kurduk.

 

Menfaat ve çıkar gütmeden başlatmış olduğumuz bu çalışmanın uzun soluklu olacağını ve tam olarak nasıl bir hareket metodu yürüteceğini yaptığımız ve yapacağımız irili ufaklı istişare toplantıları ile şekillendirmeye çalışıyoruz” dedi.

 

“İnsanlığın ihtiyaç duyduğu bir oluşum olacağız inşallah”

 

Sadece Müslümanların değil özelde bu ülke, genelde de dünya insanlığı için ihtiyaç olunan bir faaliyet yürüterek varolan büyük bir boşluğu dolduracaklarını söyleyen Oğuz;” Bugün baktığımızda gerek ülkemizde ve dünya üzerinde yapılan siyaset gerçekten bayağı kirlenmiş, kirletilmiş durumda.

 

İnsanlığın ihtiyaçlarını karşılayacağı yerde, sorunları daha çıkmaz hale getirdiği, ihtiyaçlara cevap vermekten uzak bir duruma olduğunu müşahade etmekteyiz.

 

Bizler bu kirliliği temizlemek, sadece Müslümanlar değil bütün insanlığın aradığı cevap, sorunların çözüme kavuşturulmasında bir soluk olmayı hedefliyoruz, Allah’ın izni ile.

 

İnşallah hedeflediğimiz faaliyetlerimizi yürütürken, İslam’ın önerdiği yol verdiği şekilde hareket edip, İslam misyonumuzdan zerre miskal sapma yaşanmadan çalışmalarımız sürdürülecektir” dedi.

 

Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şube binasında yapılan bilgilendirme toplantısı katılımcıların öneri ve soruları ile son buldu.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.