11 Ekim 2013 Cuma 00:00
MUTLU MÜDÜR AĞRIYLA HASRET GİDERDİ

Eski Ağrı Emniyet Müdür Yardımcısı, şimdiki Siirt İl Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, Ağrı’yı ziyaret ederek hasret giderdi.

Bir aile dostunun daveti üzerine Ağrı’ya gelen Müdür Ekizoğlu, iftar sonrasında Ağrı caddelerini gezerek eski dostlarıyla bir araya geldi.

Ağrı İl Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun ile birlikte Erzurum Caddesi’ni gezen Siirt İl Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, AK Parti Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız, MHP Eski Milletvekili Nidai Seven ile de bir araya geldi.

Ağrı’yı çok özlediğini belirten Ekizoğlu, Ağrı’da görev yaptığı süre içinde çok güzel dostluklar kazandığını ve bu dostlukların geçen yıllara rağmen devam ettiğini dile getirdi.

Ekizoğlu, “her fırsatta Ağrılılarla bir araya geliyoruz. Şimdi daha yakındayız. İnşallah kısa zaman sonra yine Ağrı’yı ziyaret etmeye geleceğim” diye konuştu.

 



Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.