11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Sağınlar Geleneği Bozmadı

Ağrıda her yıl fakir vatandaşlara verdiği yardımlar ve iftar çadırları ile ön plana çıkan SAĞINLAR,bu yılda geleneği bozmayarak Ağrı’lı 1000 vatandaşa her gün iftar yemeği vermeyi sürdürüyor.

İş adamı Ahmet SAĞIN tarafından 10 yılı aşkın süredir her yıl kurulan iftar çadırı bu yıl kapalı alanda Ağrı’lı vatandaşlara hizmet veriyor.

İldeki büyük eksikliği gideren SAĞIN, bu hizmetleriyle Ağrı Halkının Taktirini toplamaya devam ediyor.Ağrı’da yıllardır bu hizmeti verdiklerini dile getiren İş adamı Ahmet SAĞIN,Tüm aile olarak çok mutlu olduklarını söyledi.

Sağın, Sağlığı el verdikçe iftar alanında bulunduğu ve vatandaşla iftarını açtığını dile getirdi. Ayrıca Sağın’’ Geleneğimizi bozmayarak bu yılda vatandaşımızın yanında olduk dedi.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.