11 Ekim 2013 Cuma 00:00
SEYYAH GENÇ ULU ÇINAR İZİNDE BEŞİNCİ KAFİLESİ YOLA ÇIKTI

Gençlik ve Spor Bakanlığının bu sezon uygulamaya koyduğu “ Seyyah Ulu Çınarın izinde “ projesi kapsamında ilimizdeki gençlerin çeşitli illere gezileri devam ediyor.

 

“Seyyah Ulu Çınar İzinde” proje kapsamında beşinci kafilede uğurlandı. Şehir stadyumunda bir araya gelen 120 seyyah genç, Malatya, Rize ve Trabzon illerine gittiler.

 

Seyyah Gençleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü vekili Cemil Budak, gençlik liderleri ve aileler uğurladı. Burada bir açıklamada bulunan il müdür vekili Cemil Budak; Türkiye’nin dört bir yanında devam eden “Seyyah Ulu Çınar İzinde” projesi Ağrı ilimizde de büyük bir heyecan ile devam ediyor.

 

Bugün beşinci kafilemizi de Trabzon, Rize ve Malatya illerine göndereceğiz. Bu genç
kardeşlerimizde diğer arkadaşları gibi, farklı illere gidip farklı kültürlerle tanışıyorlar.
Buradaki amacımız iller arasındaki kaynaşmayı arttırmaktır.

 

Gençlere nasihatler vermeyi de ihmal etmeyen Budak; Sakın liderlerinizin gözetiminden kaybolmayın, onlardan habersiz bir şeyler yapmayın uyarısında bulundu.

 

Çekilen hatıra fotoğrafı sonrası Seyyah Gençler Ulu Çınarın İzinde yola çıktılar.


 

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.