11 Ekim 2013 Cuma 00:00
SGK HAFTASI KUTLANIYOR

Ağrı’da yaşayan insanlarımıza Sosyal Güvenlik Kurumunu tanıtmak, sosyal güvenlik reformunu anlatmak, sosyal güvenlik kavramının toplumumuzun tüm bireyleri tarafından bilinmesini sağlamak, vatandaşlarımızı hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek, toplumda sosyal güvenlik bilinci oluşmasına katkı sağlamak amacıyla 14-20 Mayıs tarihleri arası ‘’SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI’’ süresince Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğümüz yetkili personelinden oluşturulan kutlama komiteleri  tarafından ilimiz, ilçeleri, Beldeleri, Köylerinde, halkın yoğun olduğu yerlerde ve okullarda bilgilendirme çalışmaları yapılmıştır.



Ayrıca, SGK’ya düzenli bir şekilde en yüksek prim ödeyen ve borcu olmayan ilk on (10) işverene 17.05.2012 Perşembe günü il protokolü huzurunda teşekkür plaketi verilmiştir.


Ayrıca personellerimiz arasında yapılan Masa Tenisi, Tavla, Satranç Turnuvasında birinci olanlara ödül verildi. Personel ve işverenlere toplu yemek verildi, kitap, cd, çeşitli materyaller dağıtıldı.Umarım Ağrı İline Kurumumuzun tanıtımı siz Sayın Basın mensupları tarafından sağlıklı bir şekilde iletildiği kanaatindeyim.


İlgi ve alakanızdan dolayı sonsuz teşekkürlerimi şahsım ve kurumumuz çalışanları adına sunuyor, işlerinizde başarılarınızın devamını diliyorum.


Hep beraber daha nice Sosyal Güvenlik Haftaları dileğiyle...

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.