11 Ekim 2013 Cuma 00:00
TENİS KULÜBÜ ANKARADA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Ağrı Tenis Kulübü Asbaşkanı İbrahim Taşır, 1. Lig klasman maçları için sporcuların Ankara’ya gönderildiğini söyledi.

 

2 yıldan bu yana Ağrı’yı Türkiye Tenis Federasyonu’nun organize ettiği 1. Lig’de temsil eden Ağrı Tenis Kulübü sporcuları klasman maçlarını yapmak üzere Ankara’ya gitti.

 

Ağrı Tenis Kulübü Asbaşkanı İbrahim Taşır’dan edinilen bilgiye göre, Ankara’da yapılan 1. Lig Klasman maçlarına katılmak üzere Ağrı Tenis Kulübü sporcularının Ankara’ya gönderildiğini söyledi.

 

Taşır, yaptığı yazılı açıklamada, Uzun bir aradan sonra Ağrı’yı profesyonel liglerde temsil eden bir ekibin olmadığını, ancak teniste bunu başardıkları için son derece mutlu olduklarını dile getirdi.

 

Taşır’ın açıklaması şöyle, “Ağrı Tenis Kulübü olarak yaklaşık 5 yıldan beri yapılan çalışmalar meyvesini vermeye başlamıştır. Kulübümüz yaptığı altyapı çalışmaları sayesinde teniste söz sahibi bir konuma gelmiştir.

 

Ağrı Tenis Kulübü hem erkeklerde, hem de bayanlarda Ağrı’yı tenis branşında temsil etme başarısını göstermiştir. Uzun bir çalışmanın ürünü olan bu başarılar bizleri son derece memnun etmektedir.

 

Ankara’da 10 gün sürecek klasman maçlarında sporcularımızın iyi bir netice alarak döneceklerine inancımız tamdır.” Diye konuştu.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.