11 Ekim 2013 Cuma 00:00
TERAVİH NAMAZLARI HATİMLE KILINACAK

Ağrı’da Ramazan ayında 2 camide teravih namazları hatimle kılınacak.

 

Ağrı İl Müftü Vekili Şevket Dilmaç yaptığı açıklamaya göre Ramazan ayı hazırlıkları kapsamında vatandaşların huzurlu bir şekilde ibadet görevlerini yerine getirmeleri amacıyla çeşitli hazırlıklar yapıldı.

 

Bütün camiler tepeden tırnağa temizlenirken Hazırlıklar kapsamında camilerde bayan ve çocukların da rahatlıkla ibadet edebilmesi için gerekli uygulamalar hayata geçirildi.

 

Ramazan ayı hazırlıkları kapsamında hatimle namaz kılmak isteyen vatandaşlar için 2 camiye hafız imam görevlendirildi. Kent merkezinde bulunan Dede Murat Cami ve Nadirye Camiinde hatimle teravih namazı kılınacağı ifade edildi.

 

Ramazan ayının bütün Müslümanlara hayırlı olması temennisinde bulunan Ağrı İl Müftü Vekili Şevket Dilmaç çocukların camilere alıştırılması için onlara din görevlileri yardımcı olacaklarını iletti.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.