11 Ekim 2013 Cuma 00:00
TRT İL TEMSİLCİSİ ERCAN TAŞIR IN MUTLU GÜNÜ

TRT Ağrı İl Temsilcisi Ercan Taşır düzenlenen görkemli bir törenle hayatını Zeynep Karasungurla birleştirdi.

Star Düğün ve Konferans salonunda organize edilen düğün ve nikah törenine, genç çiftin yakınları, protokol üyeleri, yerel ve ulusal medya temsilcileri ile çok sayıda davetli onları yalnız bırakmadı.

Taşır ve Karasungur aileleri de davetlilerini kapıda karşılayarak, misafirleriyle yakından ilgilendiler.

İlk danslarını meşaleler altında yapan Ercan ve Zeynep çifti,  davetlilerden büyük alkış topladı. Takı merasiminde davetliler uzun kuyruklar oluşturarak gelin ve damadı ayrı ayrı tebrik ettiler.

Oldukça renkli görüntülere sahne olan genç çiftin nikahını Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan kıyarken, gelinin nikah şahitliğini Ak Parti Milletvekilleri Fatma Salman, Mehmet Kerim Yıldız ve Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, Damadın nikah şahitliğini ise Ak Parti Milletvekili Ekrem Çelebi, İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan ve Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun yaptı.

Davetliler verilen yemek ikramından sonra müzik eşliğinde uzun süre halay çekerek doyasıya eğlenme fırsatı bulurken, Ercan ve Zeynep çifti ise Mısır’daki olaylara dikkati çekmek için, görüntü alan basın mensuplarına RABİA işaretiyle poz verdi.

Düğün sonrasında meslektaşlarına kısa bir açıklama yapan Ercan Taşır, Peygamberimiz Hz. Muhammed’in sünnetini yerine getirdikleri için oldukça mutlu olduklarını dile getirdi.

Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkürlerini ifade eden Taşır, “Bu güzel günümde yanımda olan tüm dostlarıma ve il protokolüne şükranlarımı sunuyorum. Darısı bekar olan gazeteci arkadaşlarımın başına. Bu güzel duyguyu Allah herkese nasip etsin.’’diye konuştu.

Gece geç saate kadar devam eden düğün töreni davetlilerin genç çifti evlerine bırakması ve görkemli havai fişek gösterisiyle son buldu.

 


 

 

 

 

 


Son Güncelleme: 29.07.2021 12:52
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.