08 Haziran 2017 Perşembe 14:42
Vali Eşi Tuba Işın teravih sonrası bayanlarla buluştu

Vali Eşi Tuba Işın teravih sonrası bayanlarla buluştu
Ağrı Valisi Belediye Başkanı Musa Işın'ın Eşi Tuba Işın Üniversite Camii bahçesinde teravih namazı çıkışında hanımlarla bir süre sohbet ederek Belediye çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı

.
Belediyenin kentte yaz döeminde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunarak hanımların da görüşlerini dinledi.


Belediyemizin Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünün tertip ettiği teravih porgramları kapsamıda Kuran Kursu hocalarından Elif Erkuş bayanlara Ramazanla ilgili sohbet ederek soruları cevapladı. Bu esnada katılımcılara hurma ikramında bulunularak birlikte çay içildi.
 

vali-esi-tuba-isin-teravih-sonrasi-bayanlarla-bulustu.jpgvali-esi-tuba-isin-teravih-sonrasi-bayanlarla-bulustu-001.jpgvali-esi-tuba-isin-teravih-sonrasi-bayanlarla-bulustu-002.jpgvali-esi-tuba-isin-teravih-sonrasi-bayanlarla-bulustu-003.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 06:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.