11 Ekim 2013 Cuma 00:00
Vali Yardımcısı Ercan Ateş AGİADI Ziyaret Etti

 

 

Ağrı Vali yardımcısı Ercan Ateş Ağrı Genç İş Adamları Derneğini (AGİAD) ziyaret etti.  Dernek başkanı Mevlüt Bayındır ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Ateş derneğinin yeni hizmet binasını gezerek çalışmalar hakkında başkan Mevlüt Bayındır’dan bilgi aldı. Dernek çalışmaları ve üyeler hakkında bilgi veren Bayındır kentten sosyal yaşam, eğitim ve iş dünyası üzerine yaptıkları çalışmaları belirterek, çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.

Başkan Bayındır “ AGİAD olarak gelen her yatırımcımıza gerekli desteklerimizi yapmaya hazırız. Dernek olarak aktif bir şekilde çalışıyoruz. Derneğimizin faaliyetleri arasında yurt içi ve yurt dışına geziler düzenledik. Bizim amacımız Ağrı’da yatırımların artması ve ekonomik alanda hareketliliğin gelmesidir “ diye belirtti.  Ayrıca AGİAD olarak Nisan ayı içerisinde TUSKON ve DASİDEF ile birlikte Pakistan’a ticaret ve yatırım gezisi düzenleyecekleri “ söyledi.

Vali yardımcısı Ercan Ateş derneğin çalışmalarını takdir ederek, gerekli konularda üzerlerine düşen her türlü yardımı yapacaklarını ifade etti.

Son Güncelleme: 11.10.2013 00:00
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.