06 Mayıs 2016 Cuma 23:16
BEÜ'de 'Ar-Ge Reform Paketi' tanıtıldı

 Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünce, Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) lisans öğrencilerine,  "Ar-Ge Reform Paketi" tanıtıldı.

Mimarlık Mühendislik Fakültesinde düzenlenen toplantıda, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Genel Müdürlüğü Uzmanı Emrah Koraman, "Ar-Ge Reform Paketi" konusunda sunum yaptı.

Koraman, daha sonra Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca paket kapsamında verilen, haziran ayında da TÜBİTAK tarafından verilmesi hedeflenen proje ve hibeler hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Toplantıda konuşan Bitlis Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Abdullah Akay, bakanlığın, ülkede Ar-Ge faaliyetlerinin gelişmesi, desteklenmesi ve ülkenin 2023 hedeflerine sağlam adımlarla ulaşması noktasında Resmi Gazete'de yayımlanan kanunla "Ar-Ge ve Yenilik Reform Paketi"ni yürürlüğe girdiğini anımsattı.

Akay, reform paketinin başta sanayici ve akademisyenlere en iyi şekilde anlatılması ve benimsetilmesi amacıyla toplantının yapıldığını belirtti.

Toplantıya, Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Tezcan, iş adamları, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Son Güncelleme: 06.05.2016 23:17
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.