02 Aralık 2015 Çarşamba 19:18
Bitlis Belediyesi kışa hazırlık yapıyor

Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı karla mücadele ekiplerinin kışa hazır olduğunu belirtti.

Olan, yaptığı yazılı açıklamada, kışın vatandaşların sıkıntı yaşamaması için, hazırlıkların tamamlandığını bildirdi.

Mahalle yollarının kapanmaması için 70 kişilik ekip, 15 iş makinesi ve 3 kamyonla karla mücadele çalışması yürüteceklerini belirten Olan, şunları ifade etti:

"Buzlanmaya karşıya 300 ton tuz depoladık. Hem tuzlama hem de yollardaki karın iki araç 24 saat hizmet verecek. Ayrıca kar mücadele ekibinde çalışanların ihtiyaçlarının karşılanması için de 5 araç hazır bulunduracağız. Bitlis, Türkiye'de en çok alan illerden biri. Geçen kış aralıksız yürüttüğümüz karla mücadele çalışmalarından halkımız memnuniyet duydu. Bu yıl da halkımızın olumsuz etkilenmemesi için karla mücadele ekibimiz ve araçlarımız hazır. Her zaman halka hizmet için varız."

Son Güncelleme: 02.12.2015 19:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.