11 Temmuz 2015 Cumartesi 14:20
Camileri için hayırseverlerin desteğini bekliyorlar

- Adilcevaz ilçesinde yapımına 6 yıl önce başlanan, ancak henüz bitirilemeyen cami için yardım bekleniyor.

2009 yılında mahallelinin büyük fedakarlığıyla yapımına başladığı ve ancak giriş katı bitirilen Cevizkent Cami, maddi imkansızlıklar nedeniyle tamamlanamıyor.

Cevizli Mahallesi Muhtarı Rahmi Kapıcı, yaptığı açıklamada, 6 yıl önce inşaatına başlanan cami yapımı için bütün imkanlarını kullandıklarını dile getirerek, caminin eksik kalan kısımlarını yapabilmek için hayırseverlerden yardım beklediklerini söyledi.

Kapıcı, cami inşaatının birinci katında bulunan imam evi, Kur'an Kursu ve taziye evi inşaatının büyük bölümünü bitirdiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarıyla ramazan ayının gelmesiyle ibadetlerimizi yapabileceğimiz caminin ikinci kat inşaatına başladık. Ancak maddi imkansızlıklar nedeniyle cami inşaatını tamamen bitiremeyeceğiz. Sadece ikinci katın kaba inşaatını yapabilecek durumdayız. Hayırsever vatandaşlarımız ve iş adamlarımız bu konuda bizlere yardımcı olurlarsa inşaatına başladığımız camiyi bir an önce bitirip ibadetlerimizi burada yapmak istiyoruz."

Camileri için hayırseverlerin desteğini bekliyorlar

Camileri için hayırseverlerin desteğini bekliyorlar

Camileri için hayırseverlerin desteğini bekliyorlar

Son Güncelleme: 11.07.2015 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.